OI ΤΟΜΟΙ 1-20 ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ
1
Κυκλοφορει 29 φεβρουαριου 2024
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
Από όλους τους εχθρούς του Σπάιντερ-Mαν, ο πιο σκληρός και επίμονος πρέπει να είναι ο Γκριν Γκόμπλιν. Το παραληρηματικό άλτερ έγκο του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Νόρμαν Όσμπορν, ο Γκόμπλιν κατατρέχει τον Σπάιντερ-Mαν από τότε που ο Πίτερ Πάρκερ ήταν στο γυμνάσιο. Μετά την πρόσφατη συμμαχία του Σπάιντι με τον Λουκ Κέιτζ, γνωστού ως Πάουερ Μαν, ο Γκριν Γκόμπλιν συνελήφθη για τα πολυάριθμα εγκλήματά του. Ωστόσο, πριν προλάβει να δικαστεί δραπέτευσε. Κατά τρόπο ειρωνικό ο Σπάιντερ-Mαν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πρόσφτα κάποιον που ανακάλυψε την πραγματική του ταυτότητα – την αγαπημένη του θεία Μέι. Για χρόνια, ο Πίτερ κρατούσε μυστικό το κομμάτι της ζωής του ως Σπάιντερ-Mαν για να την προστατεύσει. Αν και αρχικά σοκαρίστηκε και πληγώθηκε από την ανειλικρίνεια του Πίτερ, η Μέι έχει πλέον προσαρμοστεί, γνωρίζοντας τη διπλή ζωή του ανιψιού της και υποστηρίζει την δράση του ως σούπερ ήρωα. Επιπλέον ο Πίτερ αρχίζει μια νέα φάση στην κοινωνική του ζωή του, καθώς ξεκινά την καριέρα του ως καθηγητής στο παλιό του σχολείο στο Μίντταουν Χάι.

2
Κυκλοφορει 14 μαρτιου 2024
ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ
Με τις φήμες για έναν φονικό Μεγαλοπόδαρο να φουντώνουν και τους νεκρούς να αυξάνονται, ο Πίτερ Πάρκερ ταξιδεύει στον Καναδά αναζητώντας απαντήσεις. Καθώς συνεργάζεται με τον άγριο Γούλβεριν για να αντιμετωπίσει έναν αρχαίο εχθρό, ο άνθρωπος αράχνη θα ανακαλύψει πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ο Μεγάλος Λευκός Βορράς... στο επικό Spider-Man: Perceptions του Todd MacFarlane!
3
Κυκλοφορει 28 μαρτιου 2024
ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
Ο θάνατος της Γκουέν Στέισι, της πρώτης μεγάλης αγάπης του Πίτερ Πάρκερ, ήταν σημείο καμπής όχι μόνο για τον Σπάιντερ-Μαν αλλά για όλη την βιομηχανία κόμικ. Εκείνη την εποχή απλά δεν γινόταν να σκοτώσεις την οικογένεια ή την αγαπημένη ενός σούπερ ήρωα. Μια κίνηση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων αναγνωστών για τα επόμενα ένα-δυο χρόνια- από την μια σοκαρίστηκαν από τον θάνατο της Γκουέν και από την άλλη έμειναν κόκαλο από την έκβαση της ιστορίας που σχεδίασε ο Τζέρι ΚόνγουεΪ. Πλέον αναφερόμαστε σε αυτές τις ιστορίες ως Το πρωτότυπο έπος των Κλώνων ή Η Γένεσις των Κλώνων που εξιστορούν την δράση του Τζάκαλ καθώς κάνει άνω κάτω τον κόσμο του αναρριχητή με τα ανίερα πειράματά του. Βάζουμε μπρος με την πρώτη εμφάνιση του Τζάκαλ στο Amazing Spider-man #129 (που φέρει και μια πρώιμη εμφάνιση ποιου άλλου, του Πάνισερ), πρωτού κάνουμε άλμα στο τεύχος #143, όπου το πρώτο στοιχείο του σχεδίου του υπερ-κακού αρχίζει να διαφαίνεται. Το σενάριο του Κόνγουει συμπληρώνει η εξαιρετική εικονογράφηση του Ρος Άντρου, ως εκ τούτου το Έπος των Κλώνων αποτελεί διαμάντι και ορόσημο στην δεύτερη δεκαετία κόμικ του Σπάιντι. Δεν είναι μόνο η εξιστόρηση και η εικονογράφηση που κάνουν το έπος αξιομνημόνευτο αλλά και η κληρονομιά του. Είκοσι χρόνια αργότερα ο κλώνος του Σπάιντερ-Μαν θα κάνει την επανεμφάνισή του... Για την ώρα όμως, πάμε πίσω στην δεκαετία του 1970 για μια γερή δόση της ασημένιας εποχής του Σπάιντερ-Μαν!

4
Κυκλοφορει 11 απριλιου 2024
ΑΝΗΜΕΡΟΣ
Ένα παράξενο φαινόμενο εκδηλώνεται στη Νέα Υόρκη: Η επιθετικότητα κυριεύει τον πληθυσμό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα άτομα με υπεράνθρωπες ικανότητες που σχετίζονται με θηρευτικά ζώα, όπως η Σαύρα και ο Λυκάνθρωπος. Με την πόλη να έχει παραδοθεί στη βία και στο χάος, ο Σπάιντερ-Μαν και οι σύμμαχοί του αγωνίζονται όχι μόνο να περιορίσουν τα κρούσματα που ολοένα εξαπλώνονται, αλλά και να ανακαλύψουν ποια είναι η βαθύτερη αιτία που προκαλεί αυτή τη βίαιη συμπεριφορά.
5
Κυκλοφορει 25 απριλιου 2024
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
Ξεκινώντας το δεύτερο μισό της εξαιρετικής σειράς των 12 τευχών των Mark Millar, Frank Cho και Terry Dodson στο MarvelKnights Spider-Man, βρίσκουμε τον Πίτερ σε κρίσιμο σημείο, καθώς οδηγείται στα άκρα εξαιτίας της άγνωστης μοίρας της αγαπημένης του θείας Μέι. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ο Πίτερ να τα παρατήσει. Η αποφασιστικότητα και η επιμονή του είναι αυτές που έχουν καθορίσει τον ήρωα από τις πρώτες του εμφανίσεις. Οι τρεις δημιουργοί αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και φτιάχνουν μια ιστορία όπου ο ήρωάς μας δοκιμάζεται όπως ποτέ άλλοτε. Είναι προφανές ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αξιοποιούν στο έπακρο την ευκαιρία που τους δίνεται. Ψάχνουν στο κουτί των παιχνιδιών του Σπάιντι και τον βασανίζουν με μια ομοβροντία κλασικών κακών από το ρόστερ των απατεώνων της σειράς, χρησιμοποιώντας τους επιδέξια έτσι ώστε να αναδείξουν το αδάμαστο πνεύμα του Σπάιντερ-Μαν. 

6
Κυκλοφορει 16 ΜΑΪΟΥ 2024
ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΙΤΕΡ
Ένα παράξενο φαινόμενο εκδηλώνεται στη Νέα Υόρκη: Η επιθετικότητα κυριεύει τον πληθυσμό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα άτομα με υπεράνθρωπες ικανότητες που σχετίζονται με θηρευτικά ζώα, όπως η Σαύρα και ο Λυκάνθρωπος. Με την πόλη να έχει παραδοθεί στη βία και στο χάος, ο Σπάιντερ-Μαν και οι σύμμαχοί του αγωνίζονται όχι μόνο να περιορίσουν τα κρούσματα που ολοένα εξαπλώνονται, αλλά και να ανακαλύψουν ποια είναι η βαθύτερη αιτία που προκαλεί αυτή τη βίαιη συμπεριφορά.
7
Κυκλοφορει 30 ΜΑΪΟΥ 2024
ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ...
Στο Spider-Man: With Great Power... ο David Lapham και ο Tony Harris ρίχνουν μια πιο προσεκτική ματιά σε μία από τις πιο παραμελημένες πτυχές των πρώτων ημερών του Σπάιντι -το σύντομο φλερτ του με την πάλη και τη σόου μπίζ- για να πουν μια δυνατή ιστορία και να δείξουν μια πλευρά του Πίτερ Πάρκερ που λίγες δημιουργικές ομάδες έχουν εξερευνήσει. Πριν από τη δολοφονία του θείου Μπεν, βλέπουμε έναν, πιο επιεική Σπάιντερ-Μαν, με μια νέα δύναμη, χωρίς ακόμα να έχει πάρει το ψυχρό, σκληρό μάθημα της ευθύνης. Ως μια από τις καλύτερες «αναδρομικές» ιστορίες, δεν υπονομεύει αυτό που έχει προηγηθεί, αντίθετα ενισχύει και τονίζει το πρωτότυπο έργο των Lee και Ditko. Με αυτόν τον τρόπο, ο Lapham και ο Harris αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για τον ψυχισμό του Πάρκερ, περιγράφοντας ένα ακόμη τραγικό βήμα στην πορεία του να γίνει ήρωας.
8
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 1 IOYNIOY
ΟΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

9

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

5
Κυκλοφορει 11 απριλιου 2024
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

OI 60 ΠΡΩΤΟΙ* ΤΟΜΟΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ
1 Marvel Knights Spider-Man: Ανάμεσα στους Νεκρούς 
2 Spider-Man: Perceptions: Αντίληψη  
3 Amazing Spider-Man: Το έπος των Κλώνων  
4 Sensational Spider-Man: Ανήμερος  
5 Marvel Knights Spider-Man: Η Τελική Αναμέτρηση 
6 Το έπος του Σιν-Ίτερ
7 Spider-Man: Με Τεράστια Δύναμη... 
8 Spider-Man: Ο Μεταλλαγμένος παράγοντας  
9 Spider-Man:H Κυριαρχία  
10 Spider-Man's Μπλεγμένος Ιστός 
11 Spider-Man: Η εκδίκηση των Σίνιστερ Σιξ 
12 Amazing Spider-Man:Ο Γάμος 
13 Spider-Man: Νουάρ 
14 Amazing Spider-Man: H προέλευση 
15 Amazing Spider-Man: Το έπος των συμβιωτικών οργανισμών 
16 Amazing Spider-Man: Βένομ 
17 Spider-Man: Ο Έτερος μέρος 1 
18 Spider-Man: Ο Έτερος μέρος 2 
19 Amazing Spider-Man: Μπλακ Κατ και Μπέργκλαρ 
20 Amazing Spider-Man: Το κυνήγι της αράχνης 
21 Amazing Spider-Man: Επιστροφή στο Μαύρο 
22 Amazing Spider-Man: O Πρόουλερ  
23 Amazing SM: Μια μέρα ακόμα 
24 Amazing SM: Τίποτα δεν σταματά τον Τζάγκερνοτ  
25 Amazing Spider-Man: Μια καινούργια μέρα 
26 Amazing Spider-Man :Κόλαση 
27 Amazing Spider-Man: Φρίκη 
28 Amazing Spider-Man: Το έπος των αρχαίων πινακίδων 
29 Spider-Man: Θάνατος και πεπρωμένο 
30 Amazing Spider-Man: Η επιστροφή του Βένομ
 


31 Amazing Spider-Man: Πίτερ Πάρκερ, ο Παπαράτσι 
32 Amazing SM: Το σημάδι της Ταραντούλας 
33 Amazing Spider-Man: Το πρώτο κυνήγι του Κρέιβεν  
34 Amazing Spider-Man: Δολοφωνική Συνομωσία  
35 Amazing Spider-Man: Νέοι Τρόποι να πεθάνεις 
36 Spider-Man/Daredevil 
37 Amazing Spider-Man: Η εκδίκηση του Βένομ 
38 Amazing Spider-Man: Έγκλημα και Τιμωρός 
39 Untold Tales of Spider-Man vol. 1 
40 Amazing Spider-Man: Χόμπγκομπλιν 
41 Amazing Spider-Man: Ο Θάνατος και το Αίσθημα 
42 Spectacular Spider-Man: Βένομ και Ράινο 
43 Maximum Carnage vol. 1  
44 Maximum Carnage vol. 2 
45 Spider-Man/Human Torch 
46 Amazing SM: Ο Θάνατος της Γκουέν Στέισι 
47 Venom vs Carnage (+ birth of Carnage) 
48 Spider-Man/Doctor Octopus 
49 Amazing Spider-Man: Revelations and Until the Stars Turn Cold 
50 Peter Parker SM: Ένας θάνατος στην οικογένεια 
51 Amazing Spider-Man: Η ζωή και ο θάνατος της αράχνης 
52 Spectacular Spider-Man: Η διάσπαση των Αβέντζερς 
53 Amazing Spider-Man:Χαρούμενα γεννέθλια 
54 Spider-Man and Wolverine 
55 Amazing Spider-Man: Το βιβλίο του Εζεκιήλ 
56 Amazing SM: Οι γονείς του Πίτερ Πάρκερ 
57 Το τελευταίο κυνήγι του Κρέιβεν  
58 Spider-Man/Black Cat: Ενός κακού μύρια έπονται   
59 Spider-Man: Βασανιστήριο  
60 Amazing Spider-Man: Επιστρέφοντας

*Η σειρά έχει κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες του κόσμου με πολύ περισσότερους από 60 τόμους. Η ελληνική έκδοση ξεκινάει με 60 τόμους, όμως θα επεκταθεί σε 90 ή και περισσότερους αναλόγως της προτίμησης του κοινού.